فرمت AVCHD (مخفف Advanced Video Coding High Definition)
به صورت کلی AVCHD فرمت قابل قبول برای پروژه های حرفه ای تدوین و رندر میباشد.
این فرمت توسط سونی و پاناسوتیک توسعه داده شده است و در سال ۲۰۰۶ معرفی شده است، و بیشتر برای کار با دوربینهای فیلمبرداری استفاده میشود.
این فرمت با HDV و XDCAM EX قابل قیاس است.
دو شرکت پاناسونیک و سونی اولین دوربینهای رده مصرف کننده خود را در بهار ۲۰۰۷ عرضه کردند.
پاناسونیک اولین دوربین AVCHD خود را که بازار حرفه ای ها را هدف قرار داده بود در سال ۲۰۰۸ عرضه کرد،این مدل چیزی بیشتر از مدل دوربینهای مصرف کننده که فقط از حافظه فلش استفاده میکردند نبود، وفقط شماره مدل آنها متفاوت بود.
در سال ۲۰۱۱ مشخصات AVCHD با اضافه کردن مدهای ۱۰۸۰-۵۰ فریم درثانیه و ۶۰ فریم برثانیه و حالت پروگسیو ((AVCHD Progressive) اصلاح شدو همچنین مد stereoscopic یا همان ویدئوی سه بعدی هم به این فرمت اضافه شد.
این فرمت برای فشرده سازی ویدئو از استاندارد MPEG-4 AVC/H.264 استفاده میکند که استانداردهای متنوعی را برای رزولوشن تصویری پشتیبانی میکند
مثل HD و stereoscopic (3D)
برای فشرده سازی صدا نیز از Dolby AC-3 (Dolby Digital) و uncompressed linear PCM پشتیبانی میکند، صدای استریو و چند کاناله ساروند ۵٫۱ نیز پشتیبانی میشوند .
سایر ویژگی های فرمت AVCHD
بغیز از ضبط ویدئو و صدا، AVCHD دارای ویژگی یوزر فرندلی بودن برای نمایش مدیا نیز است: مثل منوهای پیمایشی (مشابه منوهای دی وی دی) اسلاید شو ساده، و نمایش زیرنویس.
سیستم منوی پیمایشی مشابه سیستم منو در دی وی دی های ویدئویی هستند، که به شما اجازه دسترسی به ویدئوها را از منوی اصلی میدهند .
اسلاید شو ها از توالی عکسهای ثابت AVC تشکیل شده اند. و میتوانند همراه با یک موزیک پس زمینه نیز باشند.
زیرنویسها نیز برای ثبت زمان در ویدئو به کار میروند.
صدا ویدئو ، زیرنویس، و استریمها به صورت multiplexedدر یک MPEG transport stream هستند و در یک فایل باینری ذخیره میشوند. معمولا مموری کارتها و و هاردهایی که از فرمت fat استفاده میکنند، در حالیکه درایوهای نوری از فرمت UDFیا iso 9660 استفاده میکنند.
*نکته: MPEG transport stream = MTS
در سطح فایل سیستم، ساختار AVCHD از خصوصیات دیسک Blu-ray مشتق شده، اما یکسان نیستند.
بطور مثال از سیستم نامگذاری قدیمی ۸٫۳ استفاده میکند، در حالی که بلوری از نامگذاری و اسمهای طولانی پشتیبانی میکند
تفاوت دیگر در محل قرارگیری فولدر BDMV است، که حاوی فایلهای مدیا میباشد. بر روی یک دوربین بر پایه دی وی دی، فولدر BDMV بر روی دایرکتوری ریشه قرار دارد،دقیقا مثل دیسک بلوری.
در دوربین کنون HG10 که مدیا را بر روی هارد ذخیره میکند فولدر BDMV درون فولدر AVCHD که در دایرکتوری ریشه است قرار دارد.
دوربین فیلمبرداری پاناسونیک solid state و دوربینهای فیلمبرداری کنون، دایرکتوری AVCHD را درون یک فولدر Private ذخیره میکنند، این حالت ذخیره سازی بیشتر در دوربینهای عکسبرداری رایج است.همچنین دوربین پاناسونیک یک فولدر DCIM در دایرکتوری ریشه برای ذخیره عکسها دارد.
AVCHD
بافرمت بلوری سازگار است و میتوانید ویدئوهایی با این فرمت رو بدون نیاز به انکدینگ مجدد بر روی بلوری یا “دی وی دی” رایت کنید، اما ممکن است همه پخش کننده های بلوری با ویدئوهای AVCHD که بر روی دی وی دی ذخیره شده اند سازگار نباشند.به این فرمت AVCHD DISK میگویند.
فایلهای ضبط شده با فرمت AVCHD میتوانند از طریق یک کابل USB به کامپیوتر منتثل شوند، حافظه های قابل حمل نیز مثل SDHC یا مموری استیکها یا دی وی دیها نیز میتوانند به طور مستقیم در رایانه استفاده شوند. انتقال فایل از یک دوربین با فرمت AVCHD بسیار سریعتر و بهتر از انتقال فایل از یک دوربین برپایه Tape یا نوار است، زیرا سرعت انتقال توسط “پخش زنده| (real time) محدود نشده است.
مثل سیستمهای ادیت DVCPRO HD که به یک سیستم گران قیمت برای ادیت احتیاج دارند، فرمت AVCHD نیز به یک سیستم های اند و قوی برای ادیت نیاز دارد.
در حالت مقایشه با فرمت HDV ، فرمت AVCHD به قدرت ۲ تا ۴برابری ییشتر برای پخش ریل تایم احتیاج دارد.
فرمتهای ویدئویی:
فرمت AVCHD از رزولوشن و متدهای اسکن متنوعی پشتیبانی میکند.همچنین در سال ۲۰۱۱ نیز رزولوشن و متدهای اسکن جدید به این فرمت اضافه شد.
اکثر دوربینهای فیلمبرداری فقط از تعداد کمی از فرمتهای صدا و ویدئو از اسناندارد AVCHD پشتیبانی میکنند.
@editech
ویدئوی اینترلیس:
AVCHD از دو فرمت کیفیت استانداردِ (AVCHD-SD) و کیفیت بالا (AVCHD 1080i) در حالت اینترلیس پشتیبانی میکند.
ویدئوی AVCHD 1080i در اکثر دوربینهای فیلمبرداری در دسترس است.در بعضی مدلها این تنها فرمت قابل استفاده در دوربین است.
AVCHD-SD با پلیرهای معمولی سازگار نیست، زیرا ویدئوی AVC از حالت MPEG-2 پارت ۲ ، استفاده میکند، AVCHD-SD میتواند بر روی یک پخش کننده بلوری بدون نیاز به انکد مجدد پخش شود.
ویدئوی اینترلیس در اصل برای پخش در تلویزیونهای CRT طراحی شده اند. مدیای صبظ شده در حالت اینترلیس ممکن است وقتی که تغییر سایز پیدا میکند یا در مونیتور پخش شود به صورت شانه دار یا با حالت محوی نمایش داده شود.
بعضی از دوربینهای AVCHD 1080i میتوانند همزمان نیز ویدئوی پروگسیو را از ویدئوی اصلی اینترلیس، استخراج و ضبط کنند.
ویدئوی حالت پروگسیو:
در ابتدا فرمت AVCHD از حالت ریکورد ۷۲۰-line پروگسیو، با ۲۴ و ۶۰فریم بر ثانیه در مدلهای ۶۰ هرتز و ۵۰ فریم در ثانیه در مدلهای ۵۰ه رتز پشتیبانی میکرد.
فریم ریتهای ۲۵ و ۳۰ فریم بر ثانیه به طور مستقیم در حالت ۷۲۰P در درسترس نبودند، اما با تکرار فریمها شبیه سازی میشدند. هر زمان که یک فریم دو بار تکرار میشد با یک لامت خاص علامتگرازی میشد تا هنگام دیکد یا پخش مشخص شود که هر فریم تکرار شده است.
خیلی از دوربینهای فشرده یا کامپکت توسط پاناسونیک ساخته شدند،، مثل DMC-ZS3/DMC-TZ7, DMC-FT1, DMC-FZ35/DMC-FZ38, و DMC-ZS-7/TZ-10
که در حالت فیلمبرداری ۷۲۰p با فریم ریت موثر ۲۵ یا ۳۰ فریم برثانیه فیلمبردای میکرد که به این فرمت را AVCHD Lite میگفتند.
تا قبل از معرفی حالت AVCHD Progressive ، حالت پروگسیو اسکن مورد استفاده ، برای رزولوشن ۱۰۸۰ فقط در حالت ۲۴ فریم بر ثانیه در دسترس بود.
در سال ۲۰۱۰ پاناسونیک یک لاین آپ جدید برای دوربینهای AVCHD رده مصرف کننده با رزولوشن ۱۰۸۰ و ۵۰ و ۶۰ فریم در ثانیه معرفی کرد.پاناسونیک اعلام کرد که همه پخش کننده ها قادر به پخش این مد جدید AVCHD نیستند.
در سال ۲۰۱۱این حالتهای تصویری به صورت رسمی، با نام پارت ۲ ، به فرمت AVCHD اضافه شدند، و به اسم AVCHD Progressive نامگذاری شدند.
این مد دقیقا همان ساختار فولدر AVCHD را برای ذخیره سازی بکار میبرد و حداکثر بیت ریت نیز ۲۸ مگابیت بر ثانیه است.
در سال ۲۰۱۱ سونی اعلام کرد که همه دورینهای فیلمبردای خود چه در رده مصرف کننده چه در رده حرفه ای خود با فرمت AVCHD Progressive سازگار هستند.
فرمتهای صدا:
اکثر دوربینهای فیلمبرداری AVCHD صدا را با فرمت فشرده سازی دالبی دیجیتال (AC-3) ذخیره میکنند. صدای استریو و چند کاناله نیز پشتیبانی میشوند. دیتا ریت صدا میتواند دامنه ای از ۲۴ کیلوبیت در ثاینه تا ۶۴۰ کیلوبیت در ثانیه باشد. ولی در واقع بیشترین دیتا ریتی که استفاده میشوند ۲۵۶ و ۳۸۴ کیلوبیت در ثانیه هستند. بعضی دوربینهای مدل حرفه ای اجازه ضبط صدای غیر فشرده خطی PCM audio. میدهند.
مدیا:
AVCHD اچازه ریکورد بر روی دی وی دی ، حافظه های سالید استیت، هارد درایو و مموری کاردها را میدهد.
DVD:
وقتی که استاندارد AVCHD برای اولین بار معرفی شد دی وی دی های قابل رایت شدن تنها گزینه موجود بودند، برای کوچکتر کردن اندازه دوربینها، شرکتهای سازنده دوربین، یک دیسک ۸ سانتی متری که miniDVD نامیده میشد را انتخاب کردند. حجم قابل صبط بر روی یک مینی دیسک یک طرفه برابر با ظرفیت ۱٫۴ گیگ بود و برای یک مینی دیسک دو طرفه و دو لایه ۵٫۲ گیگابایت قابل ریکورد کردن بود.
مزایا:
اکثر مصرف کنندگان با دی وی دی آشنا هستند و بعنوان یک مدیای کاربر پسند شناخته میشود.
دی وی دی های قابل رایت ارزان هستند
دیسکهای ضبظ شده در اکثر بلو ری ها قابل پخش هستند
دیسکها میتوانند برای ضبط یک ویدئوی طولانی به کار روند
معایب:
بعضیها معتقدند عمر دی وی دی کمتر از حد انتظار باشد
دی وی دیهای قابل رایت مجدد گرانتر از دی وی دی های یکبار رایت شدنی هستند
دی وی دی برای قابل پخش بود حتما باید “ّFinalized” شود(دی وی دی های قابل رایت مجدد میتوانند بعدا unfinalized) شوند
دی وی دی های دو لایه ضخامت کمتری از دی وی دی های تک لایه دارند
برای استفاده از دیسکهای دو رو ، حتما باید دیسک برگردانده شود چون دوربین فقط با یک طرف آن میتواند کار کند
دی وی دی های AVCHD تنها در پخش کننده هایی که قابلیت پخش این فرمت را دارند پخش میشوند.
بر روی یک دی وی دی ۸ سانتی متری و تک لایه تنها میتوان ۱۵ دقیقه ویدئو با بیت ریت ۱۲ مگابیت ضبط کرد
مکانیزم دی وی دی به لزره بسیار حساس است.
دی وی دی های ۸ سانتی متری در همه درایوهای نوری قابل استفاده نیستند و ممکن است خراب شوند.
با کاهش قیمت مموری کارتها استفاده از دی وی دی ها کاهش یافته است.
دوربینهای AVCHD که برپایه دی وی دی نیستند از سال ۲۰۰۸ به بعد تولید شده اند. ولی دی وی دی همچنان بعنوان مدیای قابل پخش و توزیع باقی مانده اند.
خیلی از برنامه های ساخت دی وی دی میتوانند AVCHD با کیفیت بالا را بر روی دی وی دی رایت کنند (AVCHD DVD)
اما این دی وی دی ها با دی وی دی پلیرهای معمولی قابل پخش نیستند اما در اکثر پلیرهای بلور ری قابل پخش هستند
یک دی وی دی ۱۲ سانتی متری میتواند ۳۵ دقیقه ویدئو با بالاترین بیت ریتی را که فرمت AVCHD دارد را در خود جا دهد. (۱۸مگابیت در ثانیه)
هارد دیسک:
پشتیبانی از هارد دیسک بعد از اعلام مشخصات جدید (avchd 2) بعنوان یک گزینه اختیاری به خصوصیاتAVCHD اضافه شد. حجم قابل استفاده از ۳۰ گیگ تا ۲۴۰ گیگ متغیر است
مزایا:
نسبت به بقیه مدیاهای موجود دارای ظرفیت ذخیره سازی بیشتری است و اجازه ضبط ویدئوی طولانی تری را به شما میدهد.
معایب:
حساسیت به فشار جوی! هارد دیسکها ممکن از ارتفاعات بالای ۳۰۰۰ متر آسیب ببینند
نسبت به حرکت سریع و ضریه حساس هستند
هیچ کدام از دوربینهای فیلمبردای AVCHD برپایه هارد دیسک دارای دیسک قابل جابجایی نیستند و برای انتقال اطلاعات باید با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل شوند. بسیازی از دوربینهای فیلمبردرای برای انجام اینکار احتیاج به وصل شدن کابل آداپتور برق دارند.
صدای حرکت مکانیکی هد هارد ممکن است در مکانهای ساکت در ویدئوی ضبظ شده قابل شنیدن باشد
تعویض هارد باید توسظ تعمیرکار انجام شود و یوزر نمیتواند این کار رو انجام دهد.
مموریهای حالت جامد یا سالید استیت مموری کارد:
اکثر دوربینهای فیلمبرداری AVCHD از رمهای SD یا مموری استیکها ،بعنوان مدیای قابل جدا سازی استفاده میکنند، حافظه های سالید استیت رایت چند باره را بدون داشتن قطعه مکانیکی و در اندازه کوچک میدهند.
پاناسونیک و سونی فلش مموری قابل جداسازی را بعنوان تنها نوع ریکورد در دوربینهای AVCHD رده حرفه ای خود برگزیدند بطور مشخص در AVCCAM و NXCAM
تا سال ۲۰۱۰ سونی در استفاده از مموری کارت و مموری استیک انحصاری خودش پافشاری میکرد.بعد از سال ۲۰۱۰ سونی اجازه استفاده از مموری استیک و رمهای SD را در دوربینهای حرفه ای و مصرف کننده داد.
پاناسونیک و بقیه سازنده های دوربینهای فیلمبرداری AVCHD ، حافظه های SD را بعنوان مدیای فلش قابل جداسازی انتخاب کردند.بیشتر مدلها رمهای SD با ظرفیت بالا (SDHC)
پذیرفتند، وبعضی مدلها نیز با مموریهای با ظرفیت گسترده (SDXC) نیز سازگار بودند که سرعت و ظرفیت بیشتری داشتند.
مزایا:
سبک و کوچک
احتیاجی به زمان راه اندازی و شروع ندارند
به میدانهای مغناطیسی حساس نیستند (برخلاف هارد)
می تواند طیف وسیع تری از فشار هوا، رطوبت و ارتعاش از هاردهای را تحمل کند
به راحتی میتوان از دی وی دی برای آرشیو کردن طولانی مدت یا پخش و دیدن استفاده کرد
میتوان چند نوع محتوای رسانه ای مثل عکس اسنپ شات و فریم های ثابت رو ذخیره کرد
قسمت ذخیره سازی هیچ گونه قطعه متحرکی ندارد و کاملا بدون صدا است، و میتوان دوربینهایی با سایز کوچکتر و دور بینهایی که در صورت افتادن، آسیبهای مکانیکی کمتری بخورند وجود دارد.
بسیاری از کامپیوترهای جدید و خیلی از تلویزیونها و پخش کننده های بلوریو همچین خیلی از پخش کننده های قابل حمل میتوانند کارت را بخوانند و فیلمهای AVCHD را پخش کنند
معایب:
قیمت تمام شده بالاتری در ازای هر دقیقه فیلم دارند (در مقایسه با دی وی دی و هارد)
برای ذخیره سازی طولانی مدت قابل اعماد نیستند و ممکن است به سرعت فرسوده شوند، به خصوص کارتهای ساخته شده با تکنولوژی MLC
در مقابل اسیبهای الکتریکی آسبب پذیر هستند، مثل تخلیه بار الکتریکی و درجه حرارت بیش از حد بالا
یک مموری کارد بد میتواند باعث ار دست رفتن اطلاعات شود، (یک کلیپ یا بیشتر)
حافظه های سالید استیت غیر قابل جداسازی:
بعضی از دورینیهای AVCHD با یک حافظه سالید استیت تو کار عرضه شدند، هم بعنوان تنها مدیای ذخیره سازی و یا به همراه مدیاهای ذخیره سازی دیگر.
مزایا:
در صورتی که از مدیای دیگری برای ذخیزه سازی استفاده نمیشد امکان ساخت دوربینهای کوچکتر را فراهم میکنند
همیشه اجازه ریکورد را به شما میدهند مخصوصا زمانی که مدیاهای دیگر پرشده باشند
معایب:
چون نمیشود این مدیا را جدا کرد همیشه باید ازآن بک آپ گرفت
اگر خراب شود به راحتی مموری های قابل جداسازی قابل تعویض نیست
نام های تجاری:
پاناسونیک و سونی چند نام تجاری را برای دوربینهای AVCHD حرفه ای و ساده خود توسعه داده اند.
فرمت AVCHD
AVCHD Lite
یک زیرمجموعه از AVCHD که در ژانویه ۲۰۰۹ معرفی شد.
این فرمت به مدهای تصویری ۷۲۰p60, 720p50 و ۷۲۰p24 محدود شده است , و فرمت Multiview Video Coding نیز در آن پشتیبانی نمیشود.
دوربینهای AVCHD Lite هر فریم کپچر شده توسط سنسور دوربین را دو باره کپی میکنند.تا بتوانند ویدئوی ۷۲۰p50/720p60 و سازگار با AVCHD و دیسکهای بلوری ایجاد کنند.
در سال ۲۰۱۳ AVCHD Lite از تمام مدهای تصویری پشتیبانی میکرد اما فرمتهای دیگر جایگزین شدند، برای مثال دوربین Panasonic DMC FZ-200 قابلیت صبط AVCHD Progressive را در حالتهای تصویری ۵۰fps/60fps و حالت استریم را داشت. و همچنان میتوانست با فرمت mp4 و با ۲۵fps/30fps و حالت استیرم نیز ریکورد کند.
AVCCAM
قبلا به عنوان “AVCHD with professional features,” یا AVCHD با امکانات حرفه ای شناخته میشد .
همچنین AVCCAM ، نام دوربینهای حرفه ای AVCHD پاناسونیک نیز است.بعضی از این خصوصیات حرفه ای این دوربینها در تبلیغات پاناسونیک به این صورت ذکر شده اند، مانند سنسور پروگسیو ۳CCD با اندازه ۱/۳ اینچ
وروری میکروفن XLR
پشتیبانی از حداکثر بیت ریت AVCHD که ۲۴ مگابیت بر ثانیه است
ویژگیهایی که در بالا ذکر شد فقط منحصر به AVCCAM نیستند ، علاوه بر این بعضی از خصوصیات ذکر شده مثل سنسور CCD ، توسط پاناسونیک کنار گذاشته شدند، و قابلیت صبط ۲۴ مگابیت بر ثانیه نیز بطور گسترده توسط سازندگان دیگر و در دروبینهای معمولی نیز به کار گرفته شد.
AVCHD Pro
پاناسونیک از “AVCHD Pro” برای توصیف دوربینهایی که از ترکیبِ قطعات و اجزای درونی دوربینهای معمولی و رده مصرف کننده ساخته شده بودند اما بدنه انها بزرگ و در رده دوربینهای “دوربین بر روی شانه” بود، استفاده میکرد.
سونی ازین اسم برای دوربینهای AVCHD
رده حرفه ای خود استفاده میکرد دوربینهای NXCAM از مدهای ۱۰۸۰i, 1080p و ۷۲۰p پشتیبانی میکردند و برخلاف AVCCAM همه دوربینهای NXCAM از فریم ریتهای ۲۴p, 25p, 30p در مد ۷۲۰p پشتیبانی نمیکردند.
پخش ویدئوهای AVCHD
ویدئوهای AVCHD از چند راه میتوانند پخش شوند.
Direct playback
پخش مستقیم – ویدئو در این جالت میتواند به صورت مستقیم از طریق دوربین و کابل اچ دی از طریق تلویزیون پخش شود.
AVCHD disc
دیسک AVCHD – ویدئوی AVCHD میتواند بر روی دی وی دی رایت شود و توسط پخش کننده های بلوری یا پلی استیشن ۳ یا پلی استیشن ۴ یا ایکس باکس وان پخش شود.
Blu-ray disc
دیسکهای بلوری – ویدئوی AVCHD را میتوانید بر روی بلوری رایت کنید و در اکثر پخش کننده های بلوری پخش کنید.
NXCAMAVCHD memory card
ویدئوی AVCHD صبط شده بر روی یک مموری SDHC میتواند بر روی اکثر پخض کننده های بلوری، ستهای اچ دی تی وی یا پلی استیشن سه یا بعضی ست تاپ باکسها پخش شود
USB playback
پخش از طریق یو اس بی – ویدئوهای صبظ شده بر روی دستگاههای خارجی نظیر هاردهای اکسترنال یا یک حافظه فلش ، میتوانند بر روی رایانه، پلوری پلیر ها یا ستهای اچ دی تی وی پخش شوند
Computer playback
پخش از رایانه – بعضی از مدیا و فرمتها توسظ سخت افزار و نرم افزار رایانه پشتیبانی میشوند و میتوانید انها رو بر روی رایانه تماشا کنید، بعنوان مثال برنامه VLC میتواند ویدئوهای AVCHD و فرمتهای گوناگون دیکر را پخش کند. این نرم افزار رایگان میتواند بر روی سیستمهای عامل لینوکس ، ویندوز و مک او اس، و برخی از پلتفرمهای موبایل نصب شود.
سیستم عامل مک او اس Mountain Lion نیز قابلیت پخش این فرمت را بدون برنامه جانبی و از طریق مدیا پلیر پیش فرض خود (کوئیک تایم) را دارد.
بعضی از نسخه های ویندوز ۷ نیز میتوانند ویدئوی AVCHD را وارد و ویرایش کنند، و فرمتهای M2TS ،MTS,M2T نیز بصورت پیش فرض در ویندوز پشتیبانی میشوند ، مدیا پلیر ویندوز میتواند محتوای این فایلها رو ایندکس گذاری کند و ویندوز اکسپلورر نیز میتواند یک فایل thumbnailsبرای کلیپهای این فرمت ایجاد کند.
Compatibility within brands
سازگاری برندها یا سازندگان دوربین
در اینجا یک ناسازگاری با برند پاناسونیک وجود دارد، نرم افزار ویرایشگر رایترهای HD که از سال ۲۰۰۶ الی ۲۰۰۸ منتشر شدند نمیتوانند مدتصویری ۱۰۸۰i یا مدهای جدیدتر مثل ۱۰۸۰p50 و ۱۰۸۰p60 را ساپورت کنند. ولی رایترهای HD حدید میتوانند مد تصویری ۱۰۸۰i و۱۰۸۰p باهمه فریم ریتها را بخوانند.
توجه* در نبرد بر سر انتخاب یک دیسک نسل بعدی و دارای پشتیبانی از فیلمهای HD ، فرمت HD در مقابل دیسکهای بلوری بازنده شد و هم اکنون نیز یک فرمت منسوخ حساب میشود.
AVCHD بعنوان فرمت توزیع و پخش
یک دیسک دی وی دی با ویدئوی AVCHD رایت شده که به اسم دیسک AVCHD شناخته میشود، این دیسکها بر رو ی دی وی دی پلیر های استاندارد قابل پخش نیستند، اما میتوانند در بیشتر بلوری پلیرها پخش شوند. اگر ویدئوها با بیت ریت ۱۸ مگابیت صبظ شده باشیند ممکن است ویدئوها نرم و روان پخش نشوند. میتوان روی این دی وی دی ها منوی مشابه دی وی دیهای ویدئویی ایچاد کرد.
ویدئوهای AVCHD را میتوان بر روی کارتهای SDHC نیز صبط کرد و بر روی بیشتر تلویزیونها دیسک پلیرها پخش کرد.
خصوصیات AVCHD بطور رسمی از دیسکهای بلور ری پشتیبانی نمیکنند، ولی بعضی از نرم افزارهای ساخت دیسک اجازه رایت محتوای AVCHD را بر روی دیسک بلور ری میدهند.
برای سازگاری بهتر با پخش کنندها میشود ویدئوی AVCHD را بعنوان یک ویدئوی مخصوص بلور ری نیز رایت کرد، وقتی که از ویدئوی AVCHD برای ساخت ویدئوی مخصوص بلورری استفاده میکند احتیاجی به انکد و تبدیل دوباره نیتس ، و ویدئوی ساخته شده در این حالت، با تمام بلوری پلیرهای موجود سازکار است ، حتی اگر یک بلوری پلیر با فرمتAVCHD سازگار نباشد.